Pyssel med toarullar som bildar en blomsterkrans

Pyssel med toarullar – DIY Blomkrans

Vad ska man göra med alla tomma toarullar som blir över hemma… Hm, har du provat att göra pyssel med toarullar? Om inte så är det hög tid att börja samla ihop och spara de där toarullarna och börja pyssla. Billigare pysselmaterial får man leta efter!

Det finns ju hur mycket roligt toarullepyssel som helst att göra. De flesta kanske pysslar lite till påsk och jul, men det finns ju så mycket annat skoj som man kan göra året om! Av toarullar så kan man bland annat göra konfettiraketer, pennställ, smällkarameller, olika sorters figurer och mycket mycket mer. Endast fantasin sätter gränserna! Här tipsar vi om en fin blomsterkrans att göra till mamma på morsdag den 29:e maj!

Gör en vårig blomsterkrans av toarullar

Du behöver:

Ett helt gäng med tomma toarullar, lite färg, en pensel, en sax, ett limstift, ett band eller snöre och eventuellt lite glitter eller annan dekoration att limma fast på kransen.

Såhär gör du:

  1. Måla toarullarna i valfria färger
  2. Vik toarullarna på mitten och klipp remsor
  3. Limma ihop bitarna till blommor och fäst till en rund krans
  4. Dekorera med glitter, knappar, bokmärken etc
  5. Fäst ett band i kransen och knyt en rosett
  6. Klart att ge till mamma!

Har du något eget roligt pyssel med toarullar som du gjort? Tagga oss på Sverigesupporten med #toarullepyssel på Instagram så vi får se era fina och coola skapelser!

På vår blogg så kommer vi lägga upp fler pyssel och nyheter! Följ oss på sociala medier för ännu fler tips!