Sälj toarullar och åk till Liseberg med laget!

Hur mycket måste laget sälja för en dag på Liseberg?

en heldag med laget bland åkattraktioner och karuseller på Liseberg – det är en hisnande känsla i sig! Vi förstår det och vi älskar dessutom att hjälpa lag som er att nå sitt mål. 

Så, vad kostar det att åka till Liseberg med laget? Vi på Sverigesupporten tänker så här istället, hur många balar med toalettrullar behöver ni sälja? 

Inträde Liseberg

Att gå in på Liseberg kostar 450 kr per/person. Då ingår en heldagsbiljett som inkluderar entré och åkband. Vi räknar med att ni är ungefär 25 personer, inklusive lagspelare, tränare och någon extra vuxen. Ni behöver samla ihop till en summa på 11 250 kr.  

Vad behöver vi sälja?

Det är lugnt, 11 250 kr är inte så mycket som det låter. Tänk i toalettbalar, alla behöver toapapper – eller hur? Om 25 föreningsmedlemmar tar beställningar på totalt 250 balar toalettrullar så blir er förtjänst: 15 000 kr.

Varje bal med toalettpapper säljer ni för 250 kr. Om varje person säljer 10 stycken balar så når ni ert mål och kommer besöka Liseberg inom en snar framtid. 

Vill ni inte sälja toalettrullar? Då är försäljning av kakor eller godis ett suveränt val. Du väljer själv vilka kakor eller godissorter du vill sälja. Du kan även mixa kakor, godis och olika sorter – valet är ditt!

Stort lycka till! Rullen hejar på er!