Tummen upp för sommarlovstävling!

Vem säljer mest i sommar?

Sommarlovstävling – ett tips från Sverigesupporten! Att anordna en sommarlovstävling är ingen dum idé! Tävla inom laget eller klassen om vem som kan sälja mest, kora en vinnare och fira tillsammans! Förtjänsten går till det gemensamma utflyktsmålet. 

Har du några tävlingsinriktade klasskompisar eller kompisar i laget som älskar att tävla? Med en sommarlovstävling kan ni tagga igång sommaren lite extra. En tävling kan både inspirera och ge energi, framförallt när slutmålet är en gemensam upplevelse med kompisar i laget eller klassen. 

Tre säljtips från Sverigesupporten:

  • Sälj till släkt, vänner och grannar
    Ta kontakt med släkt, vänner och grannar. Produkterna är lättsålda och är något som alla verkligen behöver. Informera gärna om att dessa är miljömärkta och svensktillverkade. Glöm inte heller att dela webshopen till alla du känner på Facebook. 
  • Sälj på föräldrars och vänners arbetsplatser
    Lägg ut beställningslistor och informationsblad på föräldrars och vänners arbetsplatser. På så sätt kan det snabbt bli stora volymer. 
  • Erbjud företag att beställa
    Kontakta företag i närområdet att beställa till sin arbetsplats. Alla företag behöver toalett- och hushållspapper. 

Ingen administration och ingen hantering av pengar – ni sköter försäljningen och vi fixar resten. Pengar till laget, klassen och klubben!