Kompisar som säljer för laget

Sverigesupporten, vilka är vi och vad gör vi?

Sverigesupporten supportar alla barn och deras drömmar genom att erbjuda en möjlighet som kan öka intäkter för föreningar, skolor och klubbar. Vi tycker att det ska vara lätt och smidigt att spara ihop till den resa klassen vill göra, cupen som laget vill åka på eller det läger som barnen längtar till. 

Sälj för laget – Sverigesupporten har noga valt ut produkter som är av högsta kvalité, Rullen och Kakan. Det är produkter som är både nödvändiga och goda att smaka på. Därmed är de också lätta att sälja. Till mormor, morfar, grannen, mammas kollega och pappas kompis. 

Sälj för laget utan administration

Vi sköter all administration och hantering av betalning. Det slipper ni och barnen så att ni istället kan lägga fokus på att sälja och tjäna pengar. Ja, så enkelt är det; ni säljer och vi fakturerar slutkund. Förtjänsten får ni utbetald i samband med varuleveransen.

Leveranser av toalett- och hushållspapper sker på balar om 12 upp till 40 rullar/bal. Att sälja toalett- eller hushållspapper är en lysande idé då det är en produkt som alla behöver oavsett om du är hemma, i skolan eller på jobbet. 

En annan produkt som är både lättsåld och efterfrågad är kakor och godis. Ja, det är  ett suveränt val. Du väljer själv vilka sorter du vill sälja eller mixa fritt- valet är ditt! Vill du läsa mer om vårt sortiment och utbud av kakor och godis?

Sälj efter behov

En annan möjlighet är att beställa för egen lagerhållning och sälja efter behov. Beställ minst 12 pall (hela) där du kan blanda de olika sorterna. Sälj för 220kr och tjäna 60kr per såld bal. Detta kommer att levereras fraktfritt!