Klassförälder fixar ekonomin

Klassförälder? Så här löser ni höstens ekonomi

klassförälder med ansvar för att fixa aktiviteter, är det du? Förväntas du vara kreativ och hitta på något så att klassen ska kunna åka på en efterlängtad klassresa? Du Har verkligen Kommit Rätt!

Klassförälder, vi vet att det kan vara tidskrävande med ett extra ansvar utöver vardagen. Vi har ett bra förslag till dig som har barn som inte efterfrågar ett disco! Har ni som klassföräldrar inte intresse av att stå på ett knattedisco och sälja godisbitar så är Sverigesupportens förslag klockrent!

Vi vill tipsa dig om hur ni lätt kan tjäna pengar till klassen eller för den delen till laget och klubben. Förverkliga klassresan, cupen eller träningslägret med hjälp av Sverigesupporten. Ni slipper både administration och hantering av pengar – ni sköter försäljningen och vi fixar resten.

Så här går det till: Ni väljer mellan att sälja en av våra produkter eller kombinationer av flera. Vi vet att resultatet kommer att bli lysande hur ni än bestämmer er för att göra.

Kontakta oss på Sverigesupporten för att kicka igång er försäljning. Vi förser er med information och det underlag ni behöver.