SVERIGESUPPORTEN

Tjäna pengar, 
sälj papper!

Sälj toalettpapper och hushållspapper med hög förtjänst!

Att sälja toalettpapper är en lysande idé. Inte bara för att det är nödvändigt utan då det också är en produkt som alla behöver oavsett om du är hemma, i skolan eller på jobbet. Vi har valt ut två varumärken som erbjuder mjukt samt miljövänligt toalettpapper och hushållspapper som ni kan sälja. Vilket papper väljer du?

Tjäna snabbt pengar

Sälj toalettpapper och hushållspapper åt föreningen, klassen eller laget och tjäna snabbt med pengar som kan användas till skolresan eller cuper. Det är enkelt att sälja toalettpapper och hushållspapper om man tar kontakt med sin släkt, vänner och grannar. Du kan även kontakta företag i närområdet. Informera gärna om att produkterna är miljömärkta och svensktillverkade. Glöm inte heller att dela webbshoppen till alla du känner på Facebook. Genom att sälja toalettpapper eller hushållspapper kommer ni att märka snabbt att det är en enkel inkomstkälla som kan ge mycket med pengar till er föreningen, klassen eller laget.

Hög förtjänst till föreningen, klassen och laget

När ni säljer dessa produkter kommer ni märka som sagt att ni snabbt tjänar ihop pengar till er verksamhet utan några större problem. Ni får hela 60kr i förtjänst per såld bal. Låt kunden välja på ett miljövänligt och mjukt toalettpapper eller hushållspapper eller varför inte blanda av båda sorterna. Lycka till!

Om 50 föreningsmedlemmar tar beställningar på totalt 250 balar toalettrullar så blir er förtjänst: 
10 balar x 50 medlemmar x 60 kr = 30 000 kr

0
Er förtjänst

Lambi Classic Toalettpapper

Lambi Classic toalettpapper ger dig en naturlig mjukhet. Ett papper som är både starktunderbart mjukt och av högsta kvalitet. Pappret är tillverkat i pappersbruk i Sverige av naturlig och hållbar råvaror från nordisk natur. Det är även rekommenderat av Asthma Allergy Nordic – extra viktig enligt Rulle!

Lambi Classic Hushållspapper

Erbjud dina kunder den höga kvaliteten i Lambi Classic hushållspapper. Det är ett starkt, tjockt, hygieniskt och högabsorberande hushållspapper för dagligt bruk. Och precis som Lambi Classic Toalettpapper kommer hushållspappret från hållbart brukade nordiska skogar. Ett bra säljargument!

Serla Toalettpapper 
Maximeter

Serla Toalettpapper Maximeter är mjukt och har 20% mer på rullen än Serlas vanliga papper. Toalettpapperet  är i tre skikt och förpackningen är tillverkad av sockerrör vilket är mer skonsamt för naturen.

Serla Hushållspapper Maximeter

Serla Hushållspapper Maximeter har korta ark för att minska svinn och hela 200 ark per rulle. Även hushållspapprets förpackningsmaterial är tillverkat av sockerrör vilket gör det mer skonsamt för naturen.

Att tänka på

Vill du hellre sälja kakor?

Vill du sälja en annan produkt som både är lättsåld och efterfrågad? Ja, då är försäljning av kakor ett suveränt val. Du väljer själv vilka kakor du vill sälja eller mixa olika sorter – valet är ditt! Vill du läsa mer om vårt sortiment och kakutbud?

Så kommer ni igång

Kontakta oss

Kontakta oss på Sverigesupporten för att kicka igång er försäljning. Vi förser er med information och det underlag ni behöver.

Ta beställningar

Nu gäller det att sälja produkter. Ta beställningar från familj, släktingar, vänner, grannar och kollegor samt dela webshopen på facebook

Få er förtjänst

När ni nått ert mål, ja då är ni klara! Vi sköter all administration och fakturering till slutkund. Er förtjänst sätts in på ert konto i samband med varuleveransen från oss. Svårare än så var det inte - vill du testa?

...ett annat alternativ

Ni kan också välja att beställa för egen lagerhållning och sälja efter behov. Beställ minst 12 pall (hela) där du kan blanda de olika sorterna. Sälj för 290kr och tjäna 60kr per såld bal. Detta levereras fraktfritt!

Viktig info!
På grund av ökade el- och råvarukostnader hos tillverkren, så måste vi löpande justera priset. Prisökningen gäller överlag på svenska marknaden.

Kontakta oss!