SVERIGESUPPORTEN

sälj Choklad,
tjäna pengar!

Sälj choklad till er klassresa, studenten, cuper och föreningens verksamhet

Att sälja choklad är ett sätt att tjäna pengar till klassen, klassresan, laget och föreningen. Välj mellan vardagslyx eller lakritslyx som är av hög kvalitet. Varje paket innehåller tre olika smaker. Dessa levereras i cellofan-påse. I lakritslyxen hittar du citronlakrits, hallonlakrits och salt kolalakrits. En fantastisk kombination av god exklusiv lakrits. I vardagslyxen hittar du en unik blandning av rom russin, toffeemandel och cappuccinonöt. Dessa två olika kombinationer är väldigt populära. Chokladen tillverkas av Narr Chocolate.
  • Inget inköp eller eget lager
  • Ingen pengahantering. Vi fakturerar slutkund.
  • Förtjänsten direkt till ert konto i samband med leverans

Klassen

Om ni som dom flesta ska samla medel till en klassresa, ett äventyr, en bal eller student är försäljning av denna choklad ett utmärkt alternativ. Lättsålt och exklusivt. Chokladen är lättsåld och ett lyxigare komplement till övriga produkter. Då chokladen är förpackad i cellofanpåse är den utmärkt att ge bort som gåva eller present.

Laget och Föreningen

Laget och Föreningen
Dags att åka på cup, träningsläger eller extra tillskott till föreningen? Vi har noga valt ut våra produkter som kan hjälpa till att öka intäkterna. Denna exklusiva choklad är ett utmärkt alternativ till att få in extra pengar.

Om föreningen tar beställningar på totalt 600 kakburkar, kaffe eller godis:
Kakburkar 200st = 5 000 kr
Kaffe 200st = 6 000 kr
Godis 200st = 6 000 kr

0
Er förtjänst

Att tänka på

Vill du hellre sälja papper?

Att sälja toalett- eller hushållspapper är en lysande idé då det är en produkt som alla behöver oavsett om du är hemma, i skolan eller på jobbet. Lär mer om vad din förtjänst kan bli!

Så kommer ni igång

Kontakta oss

Kontakta oss på Sverigesupporten för att kicka igång er försäljning eller registrera er själva på vår hemsida. Vi förser er med information och det underlag ni behöver, via mail.

Ta beställningar

Nu gäller det att sälja produkter. Ta beställningar från familj, släktingar, vänner, grannar och kollegor samt dela webshopen på facebook

Få er förtjänst

När ni nått ert mål, ja då är ni klara! Vi sköter all administration och fakturering till slutkund. Er förtjänst sätts in på ert konto i samband med varuleveransen från oss. Svårare än så var det inte - vill du testa?

...ett annat alternativ

Ni kan också välja att beställa för egen lagerhållning och sälja efter behov. Beställ minst 12 pall (hela) där du kan blanda de olika sorterna. Sälj för 220kr och tjäna 60kr per såld bal. Detta levereras fraktfritt!

Kontakta oss!