SVERIGESUPPORTEN

sälj godis,
tjäna pengar!

Sälj godis till er klassresa, studenten, cuper och föreningens verksamhet

Att sälja godis är ett sätt att tjäna pengar till klassen, klassresan, laget och föreningen. Välj mellan tre olika sorter, Sött & Surt, Choklad och Salt & Lakrits. Godiset är från välkända tillverkare och passar alla godisälskare. Dessa levereras i fina förpackningar som är lätta att hantera.
  • Inget inköp eller eget lager
  • Ingen pengahantering. Vi fakturerar slutkund.
  • Förtjänsten direkt till ert konto i samband med leverans

Klassen

Om ni som dom flesta ska samla medel till en klassresa, ett äventyr, en bal eller student är försäljning av godis ett utmärkt alternativ. Godiset är lättsålt eftersom det alltid finns någon smak som passar alla. Ett utmärkt komplement till övriga produkter.

Laget och Föreningen

Dags att åka på cup, träningsläger eller extra tillskott till föreningen? Vi har noga valt ut våra produkter som kan hjälpa till att öka intäkterna. Godiset med flera olika smaker att välja på är ett utmärkt alternativ till att få in extra pengar till verksamheten.

Om föreningen tar beställningar på totalt 600 kakburkar, kaffe eller godis:
Kakburkar 200st = 5 000 kr
Kaffe 200st = 6 000 kr
Godis 200st = 6 000 kr

0
Er förtjänst

Godis

Vem tackar nej till godis? Vi erbjuder tre olika, smakrika godismixer – något för alla helt enkelt. Välj mellan Sött & Surt, Choklad eller Salt & Laktris. 
Se produkternas innehåll!

Vardagslyx

Att lyxa till vardagen med Romrussin, Cappuccinonöt eller Toffee Mandel till kaffet är vad vi kallar “vardagslyx”. Kan det bli bättre än så?
Se produkternas innehåll!

Lakritslyx

Vill du erbjuda dina kunder något extra gott? Ja, då är Hallonlakrits, Citronlakrits eller Salt Kolalakrits några favoriter.
Se produkternas innehåll!

Att tänka på

Vill du hellre sälja papper?

Att sälja toalett- eller hushållspapper är en lysande idé då det är en produkt som alla behöver oavsett om du är hemma, i skolan eller på jobbet. Lär mer om vad din förtjänst kan bli!

Så kommer ni igång

Kontakta oss

Kontakta oss på Sverigesupporten för att kicka igång er försäljning eller registrera er själva på vår hemsida. Vi förser er med information och det underlag ni behöver, via mail.

Ta beställningar

Nu gäller det att sälja produkter. Ta beställningar från familj, släktingar, vänner, grannar och kollegor samt dela webshopen på facebook

Få er förtjänst

När ni nått ert mål, ja då är ni klara! Vi sköter all administration och fakturering till slutkund. Er förtjänst sätts in på ert konto i samband med varuleveransen från oss. Svårare än så var det inte - vill du testa?

...ett annat alternativ

Ni kan också välja att beställa för egen lagerhållning och sälja efter behov. Beställ minst 12 pall (hela) där du kan blanda de olika sorterna. Sälj för 220kr och tjäna 60kr per såld bal. Detta levereras fraktfritt!

Kontakta oss!