PENGAR TILL Föreningen!

INGEN ADMINISTRATION. INGEN HANTERING AV PENGAR.

Tjäna pengar till föreningen genom försäljning av våra produkter

Tjäna pengar till föreningen med hjälp av Sverigesupporten. Vi på Sverigesupporten vet att det finns ett stort intresse och engagemang hos föreningen att tjäna pengar till verksamheten. Med vårt upplägg säljer ni kvalitetsprodukter till konsument eller företag som ger en bra förtjänst till föreningskassan.

Det är viktigt för föreningen att känna god sammanhållning. Ett sätt är att åka ut på cuper eller hitta på något annat för att bidra till en härlig och positiv miljö. För att kunna genomföra dessa aktiviteter utan att belasta familjens ekonomi så behöver föreningen tillsammans göra olika försäljningsaktiviteter. Det är där Sverigesupporten kan hjälpa till. Tjäna pengar till föreningen med oss. Vi hjälper till att ni snabbt kommer i gång och vi supportar er under hela försäljningsperioden. Försäljning till föreningen av våra produkter innebär snabbt pengar till kassan.

  • Inget inköp eller eget lager
  • Ingen pengahantering. Vi fakturerar slutkund.
  • Förtjänsten direkt till ert konto i samband med leverans

Sälja kaffe, kakor eller godis?

Vill du sälja produkter som både är lättsålda och efterfrågade? Ja, då är försäljning av kaffe, kakor eller godis ett suveränt val. Du väljer själv vilka sorter du vill sälja eller mixa fritt- valet är ditt! Vill du läsa mer om vårt sortiment och utbud av kaffe, kakor och godis?

Er förtjänst:
30 kr/såld påse kaffe, 25kr/såld kakburk eller 30kr/såld godisburk

Försäljning av papper

Att sälja toalett- eller hushållspapper är en lysande idé då det är en produkt som alla behöver oavsett om du är hemma, i skolan eller på jobbet. Leveranser sker på balar om 12 upp till 40 rullar/bal. Du sköter försäljningen och vi fixar administrationen. Smart va?

Er förtjänst:
60kr/såld bal

pengar till Föreningen

Förverkliga drömmen om lägret genom att tjäna pengar till dig och dina kompisar. Välj mellan att sälja en av våra produkter eller kombinationer av flera. Oavsett hur du vill göra så vet vi på Sverigesupporten att resultatet kommer bli lysande.

Så kommer ni igång

Kontakta oss

Kontakta oss på Sverigesupporten för att kicka igång er försäljning. Eller registrera er själva på vår hemsida. Vi förser er med information och det underlag ni behöver, via mail.

Ta beställningar

Nu gäller det att sälja produkter. Ta beställningar från familj, släktingar, vänner, grannar och kollegor samt dela webshopen på facebook

Få er förtjänst

När ni nått ert mål, ja då är ni klara! Vi sköter all administration och fakturering till slutkund. Er förtjänst sätts in på ert konto i samband med varuleveransen från oss. Svårare än så var det inte - vill du testa?

...ett annat alternativ

Ni kan också välja att beställa för egen lagerhållning och sälja efter behov. Beställ minst 12 pall (hela) där du kan blanda de olika sorterna. Sälj för 290kr och tjäna 60kr per såld bal. Detta levereras fraktfritt!

Viktig info!
På grund av ökade el- och råvarukostnader hos tillverkaren, så måste vi löpande justera priset. Prisökningen gäller överlag på svenska marknaden.


Pengar till Föreningen, 
- så mycket tjänar ni

Med Sverigesupporten går det snabbt och enkelt att tjäna ihop pengar till lägret. Vill du på koll på hur mycket pengar ni kan tjäna?

Om 50 föreningsmedlemmar tar beställningar på totalt 500 balar toalettrullar så blir er förtjänst: 

10 balar x 50 medlemmar x 60 kr = 30 000 kr

0
Er förtjänst

Om föreningen tar beställningar på totalt 600 kakburkar, kaffe eller godis:
Kakburkar 200st = 5 000 kr
Kaffe 200st = 6 000 kr
Godis 200st = 6 000 kr

0
Er förtjänst

Om 25 föreningsmedlemmar tar beställningar på totalt 250 balar toalettrullar så blir er förtjänst: 
10 balar x 25 medlemmar x 60 kr = 15 000 kr

0
Er förtjänst

Om 25 föreningsmedlemmar tar beställningar på totalt 500 kakburkar så blir er förtjänst: 
20 kakburkar x 25 medlemmar x 25 kr = 12 500 kr

0
Er förtjänst

Säljtips!

Sälj till släkt, vänner och grannar
Ta kontakt med släkt, vänner och grannar. Produkterna är lättsålda och är något som alla verkligen behöver. Informera gärna om att dessa är miljömärkta och svensktillverkade. Glöm inte heller att dela webshopen till alla du känner på Facebook.

Sälj på föräldrars och vänners arbetsplatser

Lägg ut beställningslistor och informationsblad på föräldrars och vänners arbetsplatser. På så sätt kan det snabbt bli stora volymer.

Erbjud företag att beställa

Kontakta företag i närområdet att beställa till arbetsplatsen. Alla företag behöver toalett- och hushållspapper.

”Bra produkter, bästa service och pengarna direkt på kontot. "

H.E.F Valbo BK

”Snabba pengar och bra förtjänst till laget, för produkter som alla behöver!”

Torslanda HK P11

”Vi tjänade hela 20400kr till laget”

Sollentuna FK, F07

Sverigesupporten

Vi förverkligar barns drömmar...

…ja, det kanske låter klyschigt men det är faktiskt vad vi på Sverigesupporten gör. Vi förverkligar barns drömmar så om skolresor, studieresor, träningsläger och cuper. Vårt mål är att leverera produkter som kan hjälpa till att öka intäkterna till bland annat skolor, föreningar och klubbar. Vi har noga valt ut våra produkter som är av högsta kvalité, 

Ingen administration

Vi tycker att det ska vara lätt och smidigt att spara ihop till klassens resa, cupen eller lägret. Då är det väldigt skönt att slippa att hantera kontanter hit och dit. Därför sköter vi på Sverigesupporten all administration, så att ni istället kan fokusera på att sälja och tjäna pengar. Ni säljer och vi fakturerar slutkund. Förtjänsten får ni utbetald i samband med varuleveransen.

Kontakta oss!